Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o policję

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem!

Ostatnio szliśmy sobie z kumplami ulicą i podjechał do nas radiowóz.

Spisali nas, pytali czy mamy jakieś narkotyki - nie mieliśmy. Mieliśmy tylko szisze, ale to nic złego.

Przeszukali nas i zapytali czy coś piliśmy. Odpowiedzieliśmy, że nie to nam zagrozili, że zawiozą nas na komistariat.

Powiedzieliśmy, więc, że tak - kilka łyków. Zapytali - gdzie? Z kim? Podaliśmy im jakąś lokację i że od nieznajomego piliśmy.

Na końiec jak wsiadł do radiowozu, powiedział, że niepodoba się mu nasze zachowanie i poleci raport do sądu rodzinnego.

Odjechali i my poszliśmy.

Co może z tego być? Dodam, że nie było żadnego badania alkomatem, ani nic innego. Nie znaleźli też żadnych używek, bo ich nie mieliśmy.

Pozdrawiam

YV

Opublikowano

Nic ci nie zrobią, ale... która to była godzina i ile macie lat?

bo jak ja szedłem od dziewczyny o 4 rano to zamiast w domu wylądowałem na komisariacie... Też pytali czy piłem i czy mam dragi.

graphic.png

Opublikowano

Hmm Jak nic nie paliliście to dlaczego powiedzieliście że tak ? Nic Wam nie mogą zrobić bez badania :)

Opublikowano

Hmm... Policja tak lubi wku*wiać ludzi. Jak wam zagrozili to trzeba było się im postawić. Oni dążą do tego abyście mieli kisiel w gaciach i giętkie nogi wtedy im wszystko wyśpiewacie... Moim zdaniem jeśli nie dmuchaliście w alkomat to nic wam nie zrobią.

Weteran
Opublikowano

Policja może nieźle udupić..mogliście im uciec

Pewnie nie mieli co robić i szukali jakiejś rzeczy, za którą moglibyście mieć przypał..

To czas pokaże, czy coś wam zrobią.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Nie. Wyglądamy jak normalni nastolatkowie :D Nie darliśmy mord czy coś w tym stylu. Po prosty szliśmy.

Czasem mi się wydaje, że lepiej byłoby spierdolić w las(kilka metrów dalej) a oni by na pewno nie gonili.

Kawałek wcześniej, nasz kolega(kilka metrów dalej się rozdzieliliśmy i on poszedł na chate) ich zobaczył jak koło niego przejeżdżali to im uciekł :P

Opublikowano

Hmm... Policja tak lubi wku*wiać ludzi. Jak wam zagrozili to trzeba było się im postawić. Oni dążą do tego abyście mieli kisiel w gaciach i giętkie nogi wtedy im wszystko wyśpiewacie... Moim zdaniem jeśli nie dmuchaliście w alkomat to nic wam nie zrobią.

Jestem takiego samego zdania.

Jesli przyjdzie list - w sądzie od razu powołuj się, ze nie było badań a przyznałeś się ze strachu ;)

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

Nie. Wyglądamy jak normalni nastolatkowie :D Nie darliśmy mord czy coś w tym stylu. Po prosty szliśmy.

Czasem mi się wydaje, że lepiej byłoby spierdolić w las(kilka metrów dalej) a oni by na pewno nie gonili.

Kawałek wcześniej, nasz kolega(kilka metrów dalej się rozdzieliliśmy i on poszedł na chate) ich zobaczył jak koło niego przejeżdżali to im uciekł :P

Jak dzisiejszy nastolatkowie są normalni (nie drą mordy, nie noszą bluz JP-Jestem Pedałem. nie mają fajki w mordzie, piwa w jebanej kurtce) to ja jestem święty...

Jeśli nie zrobili wam badań alkomatem to nic na was nie mają.

Opublikowano

Wiesz, jest możliwość, że was się spytali dlatego, że on właśnie uciekł. Myślę, że ci nic nie zrobią, ale się na tym nie znam.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Ok, więc raczej nic nie będzie-nie było żadnego badania alkomatem. I tak jak powiedział chacku:

Jesli przyjdzie list - w sądzie od razu powołuj się, ze nie było badań a przyznałeś się ze strachu ;)

pewdiepie fan :3

Opublikowano

"

Przeszukali nas" było trzeba poprosić o nakaz

xD

Btw. przedstawili się na początku (stopień itd.)?

A co do tego całego sądu rodzinnego to nawet jak to trafi do sądu to i tak mogą wam naskoczyć...

Czasem trafi sie taka kurwa w policji, niestety. Później się dziwią dlaczego policja ma taką zła opinie wśród ludzi.

Opublikowano

To taka ciekawostka dla niektórych...

Policjant po zatrzymaniu musi się przedstawić podać swój stopień, imię i nazwisko oraz przyczynę zatrzymania.

Opublikowano

Mieliśmy taką sytuację , nawet dwie.

Nr1. ) Idziemy sobie w 4 , wszyscy dresowce, bujamy się w kapturach jak to każdy po 19, podjeżdża do nas oznakowany radiowóz i zadaje pytania o narkotyki, alkohol itp.

Wszyscy mieliśmy 16 lat + do 17 :P. kumpel był po piwku, chodź wyskoczyło mu 0,03 więc tłumaczył się jadł czekoladkę z alkoholem, na szczęście po 15 min 0.0 więc nic...

Nr2.) Tak po miesiącu, jesteśmy na boisku ( często tak patrolują bo zawsze po meczu zadymy itp ), siedzimy sobie w 5 , tam kumple sobie palą, ja z kumplem przy piwku i podjeżdża policja,

Dobrze że debile włączyli koguta bo nie wiedzieli że to pały jadą, i od razu nura... spierdoliśmy pod samą rzekę, i cwele jeszcze nas szukali...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Policja ma na celu prowadzić porządek w danej lokalizacji.

Gdy widzi was jak pewnie szliście pijani, zatrzymali się i spisali.

Nastraszenie was to była jedynie kara. Nic wam nie zrobią.

Jak złapią was tak 3, 4 razy w tedy będziecie mieć karę np.

20h prac społecznych albo 500zł np.

Więc nie sraj i pij dalej.

pzdr.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Jeśli nie pokazali nakazu rewizji, nie przedstawili się, nie zmierzyli ilości alkoholu to nic wam nie zrobią. Nawet nie mają waszych danych osobowych(chyba, że im podaliście)

Opublikowano

Wątpię, żeby coś wam zrobili, chyba, że trafiłeś na chuja.

Co może z tego być? Dodam, że nie było żadnego badania alkomatem, ani nic innego. Nie znaleźli też żadnych używek, bo ich nie mieliśmy.

Było ich 2? Jeśli tak to nie ważne czy piłeś czy nie piłeś, czy dmuchałeś czy nie dmuchałeś.

Jeśli chcieliby cię udupić i było by ich 2 to masz to jak w banku.

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...